top of page

Neidonvaajan Kantaja

2024

Alla olevien linkkien takaa löydät lisätietoa Neidonvaaja-korusarjasta, Voimanaiset-kampanjasta sekä naisesta niiden takana. 

Haastattelu on koottu Neidonvaajan Kantaja 2024-tilaisuutta varten median käyttöön.  Teksti on aiemmin julkaisematon ja referoitavissa julkaisuihin.

Galleriasta voit tallentaa kuvia korusta sekä palkintotilaisuuden jälkeen kuvia myös itse tilaisuudesta. 

Voimanaiset-kampanjan kuvia teksteineen löydät Voimanaiset-painikkeen alta

Tänä vuonna Neidonvaaja Kantaja-palkintotilausuus järjestetään yhteistyössä Asikkalan kunnan kanssa. 

Neidonvaajan Kantaja ja Neidonvaajan Voimanaiset ovat esillä Alankomaissa Suomalaisen naisen päivässä 25-26.5.2024 jossa Routa Design on mukana sponsorina.

 

 

 

kuntalogo Logo Asikkala.png
Neidonvaaja, kapea kuva vesi.jpg

Neidonvaajan Kantaja

Routa Design palkitsee vuosittain yhden Neidonvaajan kantajan, joka on rohkeasti tavoitellut unelmiaan, menestynyt urallaan unohtamatta moraalisia arvojaan sekä osoittanut vahvuutta perheen ja työn yhdistämisessä.  Tavoitteena on ollut antaa näille arvoille ja naistemme historialle symboli,  jota vahvat, toisiaan tukevat naiset voivat kantaa ylpeänä. Luoda visuaalinen muoto sille vahvuudelle, joka meissä asuu. luottamukselle, esiäitiemme perinnölle ja halulle löytää keinoja paremman tulevaisuuden rakentamiselle yhdessä.


Lanseerausvuonna Neidonvaajan kantajaksi valittiin Hannele Valtiala, joka on esimerkillään innoittanut naisia löytämään rohkeuden menestyä urallaan. Hän on osoittanut huomattavaa lahjakkuutta markkinoinnissa ja tiimijohtamisessa sekä voimaa ja lempeyttä perheen sydämenä.

Valtialan uraan mahtuu yli kymmenen vuoden kokemus mediasta ja markkinoinnista, Tällä hetkellä hän toimii Havas Helsinki Oy:ssä ammattinimikkeellä Head of Media. Hän on ura-orientoitunut, ahkera ja työyhteisössä erittäin pidetty. Hän haluaa työssään haastaa ja tulla haastetuksi eikä ole uraa rakentaessaan pelännyt pitkiä työpäiviä tai vastuunottamista. Avainsanoja menestykselle ovat reiluus, itsenäisyys ja vilpittömyys. Koronan vuoksi palkinnon jakamista on jouduttu siirtämään useita kertoja 

 

Tänä vuonna (2024) Neidonvaajan kantaja-palkintotilaisuus järjestetään yhteistyössä Asikkalan kulttuuritoimen kanssa Päijännetalossa.

Palkinnon saa Katri Kilpiäinen. joka on sosiaaliseen mediaan tuottamallaan sisällöllä ja kirjailijan urallaan pyrkinyt tasoittamaan kanssasisartensa polkua kasvavien haasteiden ja ennakkoluulojen  puristuksessa. Kilpiäisen sosiaalisen median tileillä nostetaan esiin aikamme vaatimuksia sekä uupumuksen ja riittämättömyyden arkipäiväistymistä.

 

Kilpiaisen: Poikani, rikollinen-kirjaa pidimme valinnassa yhtenä perusteluista merkittävän yhteiskunnallisen sanoman vuoksi. Äitien ja perheiden tarinat ovat todellisten ihmisten kokemuksia joiden näkyväksi tekeminen on todella tärkeää. Voimme olla lempeitä toisillemme ja tarjota tukea tuomitsemisen sijaan.  

https://www.katrikilpiainen.com

Galleria

bottom of page