top of page

NEIDONVAAJAN KANTAJA

Routa Design palkitsee vuosittain yhden Neidonvaajan kantajan, joka on rohkeasti tavoitellut unelmiaan, menestynyt urallaan unohtamatta moraalisia arvojaan sekä osoittanut vahvuutta perheen ja työn yhdistämisessä.  Tavoitteena on antaa näille arvoille ja naistemme historialle symboli,  jota vahvat, toisiaan tukevat naiset voivat kantaa ylpeänä. Luoda visuaalinen muoto sille vahvuudelle, joka meissä asuu. luottamukselle, esiäitiemme perinnölle ja halulle löytää keinoja paremman tulevaisuuden rakentamiselle yhdessä.  

Vaikka naisilla on ollut jo muinaisina aikoina johtavia rooleja yhteisöissä, äitiyden ja perheen yhteensovittaminen uran kanssa on haastavaa. Tämä kokonaisuus vaatii valtavaa työmäärää ja organisointikykyä, ja naiset ansaitsevat tunnustuksen tästä panoksestaan. Neidonvaajan kantaja- palkinto on tapa kunnioittaa naisten vahvuutta ja tukea toisiaan kohti parempaa tulevaisuutta. Kampanjan tavoitteena on luoda positiivista naiskuvaa ja edistää tasa-arvoa työelämässä ja yhteiskunnassa. Peräänkuuluttaa naisten välistä solidaarisuutta ja kannustusta työympäristössä sekä oman uran rakentamista ilman toisten polkemista.

Neidonvaajan kantaja-palkinnon jakamista on siirretty yhteiskunnallisten haasteiden vuoksi. 

Seuraavan kerran tilaisuus järjestetään Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2024 Asikkalan Päijännetalossa.

Palkintotilaisuus toteutetaan yhteistyössä Asikkalan kunnan kanssa. 

Neidonvaaja, Hannele Valtiala1.jpg

Hannele Valtiala
 

Lanseerausvuonna Neidonvaajan kantajaksi on valikoitui Hannele Valtiala, joka on esimerkillään innoittanut naisia löytämään rohkeuden menestyä urallaan. Hän on osoittanut huomattavaa lahjakkuutta markkinoinnissa ja tiimijohtamisessa sekä voimaa ja lempeyttä perheen sydämenä.

Valtialan uraan mahtuu yli kymmenen vuoden kokemus mediasta ja markkinoinnista, Tällä hetkellä hän toimii Havas Helsinki Oy:ssä ammattinimikkeellä Head of Media. Hän on ura-orientoitunut, ahkera ja työyhteisössä erittäin pidetty. Hän haluaa työssään haastaa ja tulla haastetuksi eikä ole uraa rakentaessaan pelännyt pitkiä työpäiviä tai vastuunottamista. Avainsanoja menestykselle ovat reiluus, itsenäisyys ja vilpittömyys.

bottom of page