top of page

NEIDONVAAJAN KANTAJA

Routa Design palkitsee vuosittain yhden Neidonvaajan kantajan, joka on rohkeasti tavoitellut unelmiaan, menestynyt urallaan unohtamatta moraalisia arvojaan sekä osoittanut vahvuutta perheen ja työn yhdistämisessä.  Tavoitteeeni on ollut antaa näille arvoille ja naistemme historialle symboli,  jota vahvat, toisiaan tukevat naiset voivat kantaa ylpeänä. Luoda visuaalinen muoto sille vahvuudelle, joka meissä asuu. luottamukselle, esiäitiemme perinnölle ja halulle löytää keinoja paremman tulevaisuuden rakentamiselle yhdessä.

Lanseerausvuonna Neidonvaajan kantajaksi on valittu Hannele Valtiala joka on esimerkillään innoittanut naisia löytämään rohkeuden menestyä urallaan. Hän on osoittanut huomattavaa lahjakkuutta markkinoinnissa ja tiimijohtamisessa sekä voimaa ja lempeyttä perheen sydämenä.

Valtialan uraan mahtuu yli kymmenen vuoden kokemus mediasta ja markkinoinnista, Tällä hetkellä hän toimii Havas Helsinki Oy:ssä ammattinimikkeellä Broadcast Director. Hän on ura-orientoitunut, ahkera ja työyhteisössä erittäin pidetty. Hän haluaa työssään haastaa ja tulla haastetuksi eikä ole uraa rakentaessaan pelännyt pitkiä työpäiviä tai vastuunottamista. Avainsanoja menestykselle ovat reiluus, itsenäisyys ja vilpittömyys.

2020 Neidonvaajan kantaja-palkinnon jakaminen siirrettiin seuraavalle keväälle Covid 19-tilanteen vuoksi.

Neidonvaaja, Hannele Valtiala1.jpg
bottom of page