top of page

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin.

Veljeni-rannekoru

00377
€298.00
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot

Veljeni, Tuonelan tuvillakin olemme samasta puusta veistetyt"


Kotimainen hopeakoru nahkarannekkeella.

Rannekorun lukko terästä

Nahkarannekkeen pituus: 24cm. Säädettävä.

Korun leveys-46mm

Korkeus: 44mm

Syvyys:5mm

Veljeni puhuu rouhealla muotokielellään maailmamme syntytarinoista, veljeydestä ja yhteisöllisyydestä. Korun rakenteen muodostavat kolme erillistä osaa, jotka symboloivat kolmea veljestä: Väinämöistä, Joukahaista ja Ilmarista. Kolmikkoa edustavat elementit liittyvät korussa toisiinsa yhtenäiseksi kehäksi.

Väinämöinen, Joukahainen ja Ilmarinen ovat Kalevalan sankariveljekset, joilla on merkittävä rooli maailman syntytarinassa. Vaikka veljekset ovat keskenään erilaisia, heidän suhteensa ylläpitää maailman tasapainoa, energiaa ja elämää. Kansalliseepoksemme korostaa veljeyden merkitystä kietomalla miesten kohtalot toisiinsa ajoittain kivun ja ristiriitojenkin kautta. Pahimman katkeruuden hetkelläkin veli on samaa verta.

Veljeys on myös kollektiivista välittämistä yhteisestä elinpiiristä. Rakkaus maata ja yhteisöä kohtaan tuo mukanaan vastuun esi-isiemme maiden ja luonnon kunnioittamisesta.

Veljeni-koru muistuttaa meitä syleilemään monisyisiä pohjoisia juuriamme ja tuomaan sukupolvien keräämän viisauden nykyaikaan uuden osaamisen ja tiedon rinnalle.

Veljeys on rikkoutumatonta, aitoa ja vahvaa. Se on side, joka ei katkea, vaan joustaa.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page