top of page

Lola Odusoga

​” Nuorena julkisuuteen tulleena yrittäjänä, etnisen vähemmistön edustajana ja kauneuskilpailu-taustalla varustettuna naisena olen saanut aina todistella osaamistani. Tavaksi on muodostunut tehdä työt niin, että ne poikivat seuraavan työn.

Olen luottanut omaan tekemiseeni valiten itsepäisesti tien, jossa langat ovat minulla, sillä minulle on aina ollut tärkeää hoitaa hyvin sekä työ että perhe.

Pusken ennakkoluulottomasti miesvoittoisillekin aloille ja otan riskejä elääkseni haluamaani elämää. Minua on aina tituleerattu rohkeaksi ja vahvaksi, ja olen ollut se, joka sanoo ääneen vaikeatkin asiat, kun muut eivät sitä tee.

Olen saanut tehdä töitä lukemattomen yritysten kanssa, nähdä maailmaa viihteen keskiöstä katsoen ja käydä lukemattomia keskusteluja erilaisten ja erilaisia tarinoita omaavien ihmisten kanssa.

Sain olla muuttamassa suomikuvaa avaten ovia monikulttuurisuudelle. Tänä päivänä käytän ääntäni suvaitsevaisuudesta ja itsetuntoasioista puhumiseen. Näiden aiheiden kautta pääsen auttamaan päivittäin.”

Lola Odusoga
bottom of page